Aangesloten bij

Decorum Plants

Laatste nieuws

Het Campanulaseizoen is in volle gang

Met het zonnige weer en Moederdag in het vooruitzicht is het Campanulaseizoen weer goed van start gegaan. Onze Campanula Isophylla staan mooi binnen maar kunnen vanaf nu ook weer naar buiten in een prachtige pot op het... meer

Glazen Tulp Award gewonnen!!

 Donderdagavond hebben we de prestigieuze Glazen Tulp Award vanRoyal FloraHolland gewonnen als beste noviteit van 2015! De jury, onderleiding van Rob Verlinden, vond deze Cyclaam echt vernieuwend, verrassend ... meer

Nieuwe Wood potten

De nieuwe Wood pot van Pure Collection, in 2 kleuren verkrijgbaar!!
Meer nieuws

Ten Have Plant

Exclusief en Flexibel

exclusieve soortenTen Have Plant onderscheidt zich door exclusiviteit, flexibiliteit en maatwerk.

Exclusiviteit is gewaarborgd door de eigen veredeling en vermeerdering van Campanula's met een constante en uniforme kwaliteit. Door de flexibiliteit van de kwekerij is Ten Have Plant in staat om snel, adequaat en met eigen vervoer op alle veilinglocaties in Nederland af te leveren.

De Campanula specialist door zijn eigen veredeling

Ten Have Plant levert maatwerk aan de groothandel, tuincentra en retail.

Meer over ons

Een breed assortiment

aan Campanula's

Ten Have PlantExclusiviteit is gewaarborgd door de eigen veredeling en vermeerdering van Campanula's met een constante en uniforme kwaliteit.

Door de flexibiliteit van de kwekerij is Ten Have Plant in staat om snel, adequaat en met eigen vervoer op alle veilinglocaties in Nederland af te leveren. Ten Have Plant levert maatwerk aan de groothandel, tuincentra en bloemisten. Het brede assortiment kan volgens alle klantspecificaties, op kleur en in een mix en met meerwaarde worden geleverd.

Assortiment